Aloita SnapCab yrittäjänä, ja vastaa omista palveluistasi.

SnapCab-taksiyrittäjänä vastaat omasta hinnoittelusta ja päätät milloin voit ottaa vastaan tilauksia.

SnapCab yrittäminen on helppoa

SnapCab yrittäjäksi liitytään osoitteessa www.snapcab.fi. Yrittäjänä sinä tallennat yrityksesi, ajoneuvosi, kuljettajasi ja luot ajoneuvoille omat hinnastot. Lataa sovellus ja aloita tilausten ajaminen, silloin kun se on sinulle mahdollista ja siellä missä sinä haluat toimia. 02 Taksi toimii valtakunnallisena tilauskanavana ja me tarjoamme tilausta aina kuluttajaa lähinnä olevalle SnapCab autolle. Emme siis kilpailuta SnapCab yrittäjien hintoja keskenään.
Jo yli 200 yrittäjää on valinnut SnapCabin – valitse siis sinäkin.

Älä tyydy yhteen koukkuun, SnapCab tuplaa kysyntäsi!

SnapCab mahdollistaa tilausten saamisen useasta eri tilauskanavasta, silloin kun autosi on vapaana ja tarvitset kyytejä. Voit siis puolestamme kuulua myös muihin tilauskeskuksiin, SnapCabissä sinä tarjoat palvelusi suoraan kuluttajalle 02 Taksi palvelussa.

Jo yli 200 yrittäjää on valinnut SnapCabin - valitse siis sinäkin.

Snapcabin on valinnut jo yli 200 suomalaista taksiyrittäjää. Kuljettajaksi liittyminen on helppoa! Valitset vain haluamasi jäsenyystason, ja täytät tietosi lyhyeen lomakkeseen. SnapCab-sovellukseen rekisteröidyttyäsi ja taksisi tiedot päivitettyäsi olet jo valmis – ja voit keskittyä ajamiseen.

Tunnetko jo 02 Taksi palvelun?

02 Taksi toimii valtakunnallisesti vuorokauden ympäri 020230-puhelinpalvelunsa ja mobiiliapplikaationsa avulla. SnapCab yrittäjänä pääset tarjoamaan omia palveluitasi tähän kasvavaan tilauskanavaan. 

02 Taksi välittää vuodessa jo yli 500 000 tilausta kuluttajille.

Lataa SnapCab-esite

Kuljettaja, oletko valmis vastaanottamaan uusia asiakkaita? Lataa alta esitteemme ja tutustu tarkemmin. Saat esitteen antamaasi sähköpostiin.

SnapCab Täyssähkö vai Premium?

Yrityksesi täyttäessä 02 Taksin Premium-vaatimukset, tai ajoneuvosi ollessa ”täyssähkö”, saat sen näkymään myös näissä kategorioissa. Voit tietenkin hinnoitella nämäkin palvelut juuri niin kuin sinä niitä arvostat.

Haemme nyt laadukkaita yrittäjiä paikkakunnallesi

Toimintamme on laajentunut nopeasti jo yli 120 paikkakunnalle, mutta tarvitsemme nopeasti lisää laadukkaista yrittäjiä. Tarkista meiltä oman paikkakuntasi tilanne.

Näin liityt SnapCab-yrittäjäksi:

Liittyminen on helppoa ja maksutonta.

 

  1. Perusta yritys ja hae taksiliikennelupaa (uudet kuljettajat)
  2. Luo tunnukset www.snapcab.fi
  3. Tallenna yrityksesi, kuljettajasi, ajoneuvosi ja määrittele hinnastot
  4. Valitse tilauksesi tyyppi, ja olet valmis aloittamaan
  5. Lataa sovellus puhelimeesi ja siirrä itsesi saatavilla -tilaan