SnapCab on välitysalusta joka yhdistää asiakkaan ja Taksi-yrittäjän valtakunnallisesti. Järjestelmämme piirissä on jo yli 200 tyytyväistä yrittäjää, joista jokainen tarjoaa palveluitaan omilla hinnoillaan. Palvelumme kuluttajamarkkinoinnista vastaa 02Taksi, josta taksin voi tilata lataamalla ilmaisen taksisovelluksen, tai soittamalla palvelunumeroon 020230 (1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm))

Tallentamalla 02Taksi taksisovellukseen maksuominaisuuden, sekä syöttämällä lähtö- ja määränpään osoitteen, saat meiltä aina kiinteähintaisen ja turvallisesti etukäteen maksetun kuljetuksen. Kuitti maksusta toimitetaan kätevästi sähköpostiisi. Huom. tiliäsi veloitetaan vasta suoritetun tilauksen toteuduttua. Halutessasi voit toki suorittaa maksun myös vasta ajoneuvossa.

Jokainen SnapCab kuljettaja on tunnistettu ja olemme tarkastaneet kuljettajan, sekä ajoneuvon luvanvaraisuuden. Tervetuloa käyttämää täysin kotimaista välitysalustaa, jossa jokainen yrittäjä päättää millä hinnalla ja missä palveluitaan tarjoaa kuluttajalle.

Ota yhteyttä: info@snapcab.fi